sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değanlayıştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada arz allıkır.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Bizi tüm içtimai ağlarımızdan takip ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Daha çok minimal ve çağcıl bir suret elde geçirmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada mevki yer parafin, yağız ve gri tonları size önemli bir suhulet sağlamlayacak. Dirim düzlükınızda bir alanda antrasit rengi çok bir şekilde kullanın.

Evinizde saf bir el yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar sayesinde dolu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit merasimsiz ve zarif bir güzel duyusal arayanlar karınin ülküsel bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı katılmış konusunda kuvvetli bir seçenektir.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu fazla ve har bir hava oluşturmanın çarpıcı bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla şahane bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir cila şimendifer.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak için kullanabileceğiniz bazı renkleri keşfedelim:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını esenlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız çıplak gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden bağış alabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply sprey boya the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit renk destek kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu peyda etmek ve antrasit makam modellerinden ilham fethetmek dâhilin tıklayın.

Buz mavisi dirlik veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir zemin yaratmak karınin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında zemin almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde sprey boya dekorasyon yapabilirsiniz.

Banyo içerisinde ışıldayan bir yapı yahut dizayna ruhsat verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir goldfix dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page