antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

İşin en çok tarafı, bütün bu renklerin esans halinize veya stil tercihlerinize demetlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda çağcıl bir estetik sobelemek isteyenler karınin mükemmel bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda süssüz ve beğenilen bir gaz yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yapmacık bir gökyüzü şimendifer. Antrasit kibar gri tonlarıyla habbe her yerında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin mebdekenti olan bu şehirde yaşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek midein harikalar yaratmaktadır. İster…

Aile sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve diğer renklerle harmonik bir intibak sağlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken eksiksiz payanlar elde etmenizi esenlayacak bazı baş ipuçları:

Ceviz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Yerinde Kuruma Süresi Tanıyın: Her büküm arasında yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak derunin yeterince kurumalıdır.

Antrasit, birkötü tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde kostak bir hava halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya ahşap ve metalden bünyelmış mobilyalar tercih edin.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat yapıda tercih edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı antrasit gri boya ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere göre henüz koyu bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Gri pembe dar dekorasyonu sayesinde gösterişsiz ve oflaz enerjili bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Buz mavisi ön veren duvar rengi antrasit duvar boyas boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi antrasit gri boya boyalarından birisidir. Hafif bir ortam yaratmak kucakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde nokta almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi nispeten elleme bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page